Zaštitna krema za sunčanje faktor 30 – 100 ml

3.453,00 RSD

Svi tipovi kože
ZAPREMINA: 100 ml (Tuba)

SASTAV:
Kaprilni/kaprinski trigliceridi, Cink oksid (non-nano oblik), Dikaprilil karbonat, Ulje semena susama*, Kokogliceridi, Titanijum dioksid, Ulje semena jojobe*, Sorbinat olivat, Gliceril izostearat, Cetearil alkohol, Polihidroksistearinska kiselina, Shea puter*, Gliceril undecilenat, Arganovo ulje*, Tokoferol, Hidrogenizovano ricinusovo ulje, Stearinska kiselina, Cetosteril glukozid, Glinica, Parfemski miris.

*Sastojci organskog porekla
100% sastojaka je prirodnog porekla
14% su produkti organske proizvodnje

  • Sertifikovana biorazgradiva formula
  • Poštovanje okeana
  • Bez konzervansa

TEST OCDE 301F

Na zalihama

Šifra proizvoda: 2307 Kategorija:

Opis

UČINAK:
Gamarde zaštitna krema za sunčanje faktor 30 pruža zaštitu tokom sunčanja za sve tipove kože. Ovaj proizvod je zasnovan na 100% mineralnim filterima koji su u non-nano obliku i ne sadrži hemijske filtere. Njegova tečna i prozirna tekstura ne ostavlja bele tragove prilikom nanošenja.

SAVETI ZA UPOTREBU:
Pre upotrebe promućkati. Obilno naneti na lice i telo. Insistirati na posebno izloženim zonama. Često nanositi, naročito posle boravka u vodi. Izbegavati preterano izlaganje suncu, naročito u periodu između 12 h i 16 h. Ne pruža stopostotnu zaštitu. Prekomerno izlaganje suncu šteti zdravlju. Zbog prisustva Cink oksida u svom sastavu koji u nekim slučajevima može da isuši kožu za dodatnu hidrataciju preporučujemo Hidratantno mleko za telo za osetljivu kožu pre nanošenja Zaštitne kreme za sunčanje faktor 30, a nakon sunčanja za dodatnu negu, umirenje i oporavak kože preporučujemo Kremu za za štitu kože posle sunčanja.
Jednostavan za upotrebu i transport zahvaljujući PE cevi (77% od povrća).

NAMENA:
Proizvod je namenjen zaštiti od sunčevih UVA i UVB zraka za sve tipove kože.