Facebook Pixel

Gamarde Loyalty program

Članstvo u Gamarde Loyalty programu namenjeno je svima koji su poklonili poverenje proizvodima iz asortimana Gamarde kozmetike. Cenimo Vaše poverenje i želimo da Vaše iskustvo uvek bude prijatno i iznad očekivanja. Zbog toga se trudimo da Vam kao članovima Gamarde Loyalty programa omogućimo posebne privilegije i pogodnosti.

Kupovinom na Gamarde prodajnim mestima u bilo kom iznosu stičete pravo da postanete deo Gamarde Loyalty programa.

Osnovni popust koji kao član ostvarujete na ceo asortiman Gamarde kozmetike iznosi 10%.

Trenutno aktuelni popusti i akcije kombinuju se sa osnovnim popustom koji ostvarujete kao deo Gamarde Loyalty programa.

Gamarde Loyalty program

Postupak učlanjenja je veoma jednostavan. Zaposleni na Gamarde prodajnim mestima će Vam ponuditi učlanjenje, a sve što je potrebno je da ostavite samo neke od osnovnih informacija – ime i prezime, datum rođenja, adresu, broj telefona i e-mail adresu. Kartica će Vam biti odmah uručena. Na njoj nema Vaših ličnih podataka već samo članski broj koji Vaše podatke povezuje sa našim sistemom. Kartica postaje aktivna od 01.11.2022. godine i nakon toga možete kupovati sa popustom na bilo kom Gamarde prodajnom mestu.

Kupovinom preko našeg sajta takođe ostvarujete pravo na kupovinu uz popust člana Gamarde Loyalty programa.

Ostvarivanje prava i pristupanje članstvu Gamarde Loyalty programa putem sajta postižete popunjavanjem zahteva za učlanjenje na sledećem linku: zahtev za učlanjenje.

Korisnik Gamarde Loyalty programa može postati svaka osoba starija od 18 godina, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koja ispuni pristupnicu na nekom od Gamarde prodajnih mesta ili putem stranice na sajtu www.gamarde.rs. Potpisom pristupnice ili slanjem Zahteva za učlanjenje pojedinac potvrđuje da je saglasan sa Pravilima programa i politikom privatnosti.

Phytoland d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom momentu i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja i promeni neke ili u potpunosti izmeni elemente Loyalty programa. O svakoj izmeni korisnik kartice će biti obavešten na odgovarajući način.

U slučaju gubitka ili krađe kartice korisnik je dužan da obavesti vlasnika kartice putem maila office@purebeauty.rs. Ukoliko korisnik kartice ne prijavi gubitak kartice, vlasnik nije odgovoran za eventualnu zloupotrebu. Svako neovlašćeno kopiranje, umnožavanje ili zloupotreba kartice biće sankcionisani u skladu sa zakonskim propisima.

Učlanjenje u Loyalty program je dobrovoljno. Podaci korisnika programa se mogu koristiti za slanje promotivnih ponuda i drugih obaveštenja putem sms-a, poštanske pošiljke, mail-a i drugih elektronskih servisa koji se koriste isključivo u promotivne i marketinške svrhe. PURE BEAUTY d.o.o. se obavezuje da će lične podatke osigurati, upotrebljavati, obrađivati i čuvati u skladu sa pravilima i odredbama važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti RS, a sa kojima je korisnik saglasan što potvrđuje svojim potpisom ili podnošenjem Zahteva za učlanjenje u elektronskoj formi.

VLASNIK KARTICE

PURE BEAUTY d.o.o.
Slobodana Bajića 14, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel/fax: +381 21 382 66 35
Mob: +381 63 584 567
www.gamarde.rs

Korišćenje kartice podleže važećim Uslovima korišćenja i pravilima programa. U slučaju pronalaska Gamarde Loyalty kartice, istu dostaviti najbližem Gamarde prodajnom mestu ili poslati obaveštenje na office@purebeauty.rs.

Pratite nas na društvenim mrežama

Gamarde organska dermatološka nega - Kutak za akcije.

Kutak za akcije

Gamarde organska dermatološka nega - poklon vaučeri.

Poklon vaučeri

PURE BEAUTY d.o.o.

– ovlašćeni uvoznik i distributer za Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju

PIB: 113700012
Matični broj: 21915785