Gamarde Loyalty program

Članstvo u Gamarde Loyalty programu namenjeno je svima koji su poklonili poverenje proizvodima iz asortimana Gamarde kozmetike. Cenimo Vaše poverenje i želimo da Vaše iskustvo uvek bude prijatno i iznad očekivanja. Zbog toga se trudimo da Vam kao članovima Gamarde Loyalty programa omogućimo posebne privilegije i pogodnosti.

Osnovni popust koji kao član ostvarujete na ceo asortiman Gamarde kozmetike iznosi 15%.

Trenutno aktuelni popusti i akcije kombinuju se sa osnovnim popustom koji ostvarujete kao deo Gamarde Loyalty programa.

Gamarde Loyalty program

Postupak učlanjenja je veoma jednostavan.

Ostvarivanje prava i pristupanje članstvu Gamarde Loyalty programa putem sajta postižete popunjavanjem zahteva za učlanjenje na sledećem linku: zahtev za učlanjenje.

Korisnik Gamarde Loyalty programa može postati svaka osoba starija od 18 godina, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koja popuni zahtev za učlanjenje u Gamarde Loyalty program na sajtu www.gamarde.rs. Slanjem Zahteva za učlanjenje pojedinac potvrđuje da je saglasan sa Pravilima programa i politikom privatnosti.

PURE BEAUTY d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom momentu i bez prethodne najave promeni neke ili u potpunosti izmeni elemente Loyalty programa. O svakoj izmeni korisnik Loyalty programa će biti obavešten na odgovarajući način.

Učlanjenje u Loyalty program je dobrovoljno. Podaci korisnika programa se mogu koristiti za slanje promotivnih ponuda i drugih obaveštenja putem sms-a, poštanske pošiljke, mail-a i drugih elektronskih servisa koji se koriste isključivo u promotivne i marketinške svrhe. PURE BEAUTY d.o.o. se obavezuje da će lične podatke osigurati, upotrebljavati, obrađivati i čuvati u skladu sa pravilima i odredbama važećeg Zakona o zaštiti podataka o ličnosti RS, a sa kojima je korisnik saglasan što potvrđuje podnošenjem Zahteva za učlanjenje u elektronskoj formi.

PURE BEAUTY d.o.o.
Slobodana Bajića 14, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel/fax: +381 21 382 66 35
Mob: +381 63 584 567
www.gamarde.rs

Pratite nas na društvenim mrežama

Gamarde organska dermatološka nega - Kutak za akcije.

Kutak za akcije

Gamarde organska dermatološka nega - poklon vaučeri.

Poklon vaučeri

PURE BEAUTY d.o.o.

– ovlašćeni uvoznik i distributer za Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju

PIB: 113700012
Matični broj: 21915785