Gamarde organska kozmetika

ANGAŽOVANJE I GARANCIJE

Gamarde organska kozmetika 100% proizvedena u Francuskoj.
Proizvodne lokacije se nalaze u regiji Lot, u blizini Kaora, odakle potiču svi Gamarde kozmetički proizvodi.

Učinkovitost i bezbednost

Stručnjaci iz oblasti dermatologije, dermatološke laboratorije Gamarde razvijaju proizvode za negu koji pružaju izrazitu učinkovitost i bezbednost. Zahvaljujući strogoj kontroli svake faze proizvodnog procesa, kao i gotovog proizvoda, Gamarde u potpunosti garantuje bezbednu upotrebu proizvoda.

Angažovane s ciljem da ponude najefikasnije kozmetičke proizvode, Gamarde laboratorije pružaju potpunu garanciju o efikasnosti i bezbednosti svojih proizvoda, zahvaljujući panelu kliničkih studija izvršenih pod dermatološkom kontrolom nezavisnog tela.

Organska kozmetika

Celokupan Gamarde asortiman proizvoda za negu sertifikovan je kao organski od strane zvaničnog sertifikacionog tela, Qualité France, a u skladu sa poveljom COSMEBIO. Shodno tome, dermatološke laboratorije Gamarde vas uveravaju da je ova prirodna kozmetika izrađena od biljnih sastojaka iz organske proizvodnje u skladu sa jasno definisanim pravilima i sa ciljem zaštite životne sredine.

STRUČNOST

Izvorska voda Gamarde-les-Bains

Pozitivna dejstva
Gamarde voda pruža dermatološku zaštitu, umirujuće dejstvo i sprečava iritaciju, a osetljivoj koži daje osećaj blagostanja i mekoće. Voda Gamarde može pružiti pravi osećaj ugodnosti.

Arganovo drvo poreklom iz Maroka
Na jugozapadu Maroka može se naći jedno retko drvo: arganovo drvo. Na UNESCO listi svetske baštine od 1998. godine, ovo drvo imalo je ključnu ulogu protiv dezertifikacije. Dermatološke laboratorije Gamarde aktivno pomažu lokalnoj radnoj snazi kupujući arganovo ulje od zadruge koju čine berberske žene. Ovo zlatno devičansko ulje dobija se hladnim ceđenjem plodova argana i poseduje dragocena svojstva.

Voda koja se koristi pri izradi Gamarde proizvoda izlazi iz srca šume Landes, u Gamarde-les-Bains. Prolazi kroz stene čemu duguje svoj izuzetan sastav. Prirodno je mineralizovana i bogata sumporom. Njena dermatološka svojstva prepoznala je Francuska medicinska akademija davne 1841. godine.

Organsko arganovo ulje

Arganovo ulje se sastoji od 80% Omega-6 masnih kiselina i antioksidansa, prirodnog vitamina E, a njegova učinkovitost u kozmetici je nenadmašna. Izuzetno hidratantno, hranljivo, regenerativno ulje koje sprečava starenje kože, pruža svim tipovima kože osećaj blagostanja i neuporedive ugodnosti.

VREDNOSTI

U želji da vam pomognemo da otkrijete neizmerne potencijale prirode i biljaka, dermatološke laboratorije Gamarde razvile su originalnu paletu sertifikovanih organskih dermokozmetičkih proizvoda za negu prirodnog porekla.
Naša paleta proizvoda, organska kozmetika koja počiva na inovativnoj kombinaciji vode Gamarde-les-Bains i njenih dermatoloških svojstava, organskog arganovog ulja i njegovih dragocenih prednosti, pruža čak i najosetljivijem epidermisu osećaj ugodnosti koji zaslužuje. Gamarde proizvodi za negu, bez čisto hemijskih sastojaka, savršeno odgovaraju najosetljivijoj i najnežnijoj koži.
Naša posvećenost se ogleda u pružanju proizvoda za negu od prirodnih sastojaka, čija je učinkovitost i bezbednost naučno dokazana, a koji svakoj ženi i svakom muškarcu daju prirodnu lepotu.

Pratite nas na društvenim mrežama

Bebi program

Gamarde čvrsti dermokozmetički program -Čvrsti šampon za kosu i kupka za telo 109 ml i Čvrsti hidratator za lice 32 ml.

Čvrsti dermokozmetički program

PURE BEAUTY d.o.o.

– ovlašćeni uvoznik i distributer za Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju

PIB: 113700012
Matični broj: 21915785