Čvrsti šampon za kosu i kupka za telo 109 ml

1.770,00 RSD

Svi tipovi kože i kose, pogodno i za osetljivu kožu
ZAPREMINA: 109 ml

SASTAV:
Cetaryl alcohol, sodium coco-sulfate, disodium cocoyl glutamate, Helanthus annus (Sunflower) seed oil*, decyl glucoside, hydrogenated vegetable oil, kaolin, aqua/water/eau,  citric acid, glycerin**, sodium chloride, pentylene glycol, Aloe barbadensis leaf juice powder*, coconut acid, sodium cocoyl alaninate, tocopherol.

*Sastojci organskog porekla
100% sastojaka je prirodnog porekla
10% sastojaka su produkti organske proizvodnje

DOKAZANA EFIKASNOST:
100% koža i kosa su nežno očišćene, a koža je meka
95% ne isušuje kožu ili kosu
90% kožu ostavlja negovanom, a kosu mekom i svilenkastom

**Instrumentalno testiranje proizvoda sprovedeno je među 22 osobe (14 žena i 8 muškaraca) starosne dobi od 22 do 90 godina kod svih tipova kože i kose, u periodu od 21, dan 2-3 puta sedmično.

Na zalihama

Opis

UČINAK:
Gamarde Čvrsti šampon za kosu i kupka za telo nežno čiste kožu i kosu bez njihovog isušivanja ili oštećenja. Lagana i kremasta pena kožu ostavlja mekom i negovanom, a kosu čistom, sjajnom i lakom za oblikovanje frizure. Kosu ne čini teškom već laganom i lepršavom. Lako se ispira i poštuje prirodni balans kože. Do tri puta više aktivnih sastojaka nego u tečnim formulama.

SAVET ZA UPOTREBU:
Utrljati proizvod na mokru kosu ili telo dok se ne stvori lagana i kremasta pena. Nežno masirati u kosu i kožu. Temeljno isprati mlakom vodom.

NAMENA:
Proizvod je namenjen redovnoj higijeni kose i tela. Pogodan je za korišćenje kod odraslih osoba, žena i muškaraca, svih starosnih dobi.