Čvrsti hidratator za lice 32 ml

1.860,00 RSD

Svi tipovi kože, pogodno i za osetljivu kožu
ZAPREMINA: 32 ml

SASTAV:
Cetyl palmitate, stearyl alcohol, Cocos nucifera (Coconut) oil, capryliy/capric triglyceride, myristyl myristate, dicaprylyl ether, hydrogenated castor oil, microcrystaline cellulose, hydrogenated vegetable oil, pentylene glycol, tocopherol.

*Sastojci organskog porekla
100% sastojaka je prirodnog porekla
20% sastojaka su produkti organske proizvodnje

DOKAZANA EFIKASNOST:
29,8% pojačana hidratacija 1 sat nakon nanošenja

**Instrumentalno testiranje proizvoda sprovedeno je među 10 žena starosne dobi od 18 do 70 godina, na suvoj koži nogu, u periodu od 21 dan, 2 puta dnevno.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 2853 Kategorije: ,

Opis

UČINAK:
Gamarde Čvrsti hidratator za lice hidrira i neguje kožu štiteći je od spoljašnjih uticaja gradeći zaštitni film na njoj. Kožu čini baršunastom i mekom, vraćajući joj sjaj i blistavost. Poštuje prirodni balans kože, ne isušuje je i ne ostavlja masni trag na koži. Proizvod pogodan za korišćenje na cellom licu i vratu, čak i na konturama oko očiju.

SAVET ZA UPOTREBU:
Utrljati proizvod nežno masirajući na suvu kožu lica nakon jutarnje i/ili večernje rutine čišćenja lica. U dodiru sa toplotom kože lica proizvod se topi i dobija nežnu i kremastu teksturu koja hidrira i neguje kožu.

NAMENA:
Proizvod je namenjen redovnoj jutarnjoj i/ili večernjoj rutini nege lica. Pogodan je za korišćenje kod odraslih osoba, žena i muškaraca, svih starosnih dobi.