Anti-age noćni serum za lice 30 ml

3.950,00 RSD

ZAPREMINA: 30 ml (Bočica)

SASTAV:
Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*,
Corylus avellana (Hazel) seed oil*, Triticum vulgare
(Wheat) germ oil, Argania spinosa kernel oil*, Ricinus
communis (Castor) seed oil*, Rosmarinus officinalis
(Rosemary) leaf oil*, Lavandula angustifolia (Lavender)
oil*, Thymus vulgaris (Thyme) flower/leaf oil*, Cupressus
sempervirens oil*, tocopherol, citral, geraniol, limonene,
linalool.
* Sastojci organskog porekla
100% sastojaka je prirodnog porekla
96% su produkti organske proizvodnje
DOKAZANA EFIKASNOST:
Ukupna dužina bora: -31%
Ukupna površina bora: -37%
Broj bora: -24%
**Instrumentalno testiranje proizvoda sprovođeno je jednom dnevno među 20 žena tokom 28 dana.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 1402 Kategorija:

Opis

UČINAK :
Anti-age noćni serum za lice je obogaćen hranljivim i antioksidativnim aktivnim sastojcima koji obnavljaju kožu i ispravljaju bore i fine linije, i štite kožu od starenja. Redovnom upotrebom Anti-age noćnog seruma za lice uljane teksture, bogatog biljnog mirisa, smanjuje ukupna dužina, površina i broj bora i finih linija na području lica, vrata i dekoltea. Koža ostaje meka, tonirana, glatka i nahranjena, a proces starenja se usporava.

SAVETI ZA UPOTREBU:
Anti-age noćni serum za lice nanosi se na predeo lica, vrata i dekoltea svako veče, nakon redovne rutine čišćenja lica. Poželjno je nakon njega naneti Anti-age dnevnu i noćnu kremu za postizanje što boljeg rezultata. Redovnom upotrebom vraća se zategnutost i sjaj licu, umanjuju se bore i fine linije i to u pogledu njihove dužine, dubine i površine.

NAMENA:
Anti-age noćni serum za lice namenjen je starosnoj dobi od 30 godina i više, u zavisnosti od genetske predispozicije, uticaja spoljašnjih faktora kao i ličnih navika u pogledu nege kože lica. Nanosi se na predeo lica, vrata i dekoltea svako veče, nakon redovne rutine čišćenja lica. Redovnom upotrebom vraća se zategnutost i sjaj licu, umanjuju se bore i fine linije i to u pogledu njihove dužine, dubine i površine. Nakon nanošenja seruma, sačekati par minuta da se upije, pa neneti Anti-age dnevnu i noćnu kremu za postizanje što boljeg rezultata.