Prednosti Gotu Kola za vašu kožu

Gamarde je brend koji koristi ekstrakt Gotu kola u svojim proizvodima. Prednosti upotrebe Gamarde proizvoda sa sastojcima Gotu kola su trostruke: pomažu u regeneraciji tkiva, zarastanju rana i smanjenju upale. To ih čini idealnim za one koji pate od stanja kao što su ožiljci od akni, rozacea ili psorijaza, ali se mogu koristiti i za sprečavanje znakova starenja. Pored toga, antidepresivna svojstva Gotu kola mogu poboljšati vaše raspoloženje, kao i kožu. Ako tražite prirodan način da poboljšate zdravlje vaše kože, isprobajte Gamarde proizvode sa ekstraktom Gotu kola!

Prednosti Gotu kola za vašu kožu

Gotu kola je biljka koja se milenijumima koristi za kožu, a široko je dostupna u kozmetičkim proizvodima. Deluje na regeneraciju tkiva, zaceljuje spoljašnje i unutrašnje rane i smanjuje upalu kože. To ga čini popularnim među onima koji pate od ožiljaka od akni, rozacee ili psorijaze, a može se koristiti i za sprečavanje znakova starenja. Pored toga, Gotu kola je prirodni antidepresiv, tako da može pomoći da se poboljša vaše raspoloženje, kao i vaša koža.

Regenerativna svojstva Gotu kola

Gotu kola se koristi od vremena antičke Grčke i Indije kao podmlađivač kože, kao i mnoge druge prirodne kreme. Ova biljka se čak pominje u tradicionalnim pričama o hinduističkim bogovima. Junaci priča piju eliksir napravljen od ove biljke.

Tradicionalno, Gotu kola se unosila oralno da bi pomogla u lečenju stanja kože, brzo popravljajući oštećeno ili obolelo tkivo kako bi koža mogla da počne proces zarastanja prirodnim putem. Međutim, ovih dana Gotu kola se češće nalazi u lokalnim kremama i losionima. Ovo znatno olakšava onima koji žele da koriste ovu biljku da poboljšaju svoju rutinu nege kože, ali ne uživaju u gutanju pilula ili tonika. Osim toga, odmah ćete videti rezultate!

Gotu kola, malena biljka sa okruglim, svetlo zelenim listovima.

  • Gotu kola pomaže u poboljšanju cirkulacije u vašoj koži, što znači da se bolje hranljive materije isporučuju u zdrave ćelije i povećavaju brzinu uklanjanja otpada. Biljka je posebno korisna i pre i posle izlaganja suncu, tako da možete zadržati blistav sjaj čak i tokom letnjih meseci.
  • Veoma je važno da naglasimo da je Gotu Kola korisna u smanjenju pojave strija. Pokazalo se da poboljšava proizvodnju kolagena u koži, što osigurava da se nova koža može ravnomerno i brzo formirati. Ovo može pomoći da izblede one pruge koje su ostale tokom trudnoće ili povećanja telesne težine.
  • Ekstrakt Gotu Kola je efikasan kako za umirivanje iritirane kože, tako i za smirivanje suvoće. Zbog toga se često nalazi u proizvodima formulisanim za osobe sa veoma osetljivom kožom koji su lako skloni svrabu ili osipu. Biljka deluje na ublažavanje svraba dok istovremeno neguje vašu kožu tako da izgleda zdravije i živahnije.
  • Gotu kola krema se takođe može koristiti lokalno na područjima hroničnog bola; posebno zglobovi (kolena, laktovi, šake i gležnjevi). Mogu ga koristiti oni koji pate od artritisa ili drugih oblika oštećenja zglobova – uključujući bol koji može biti posledica teškog fizičkog posla ili povrede.
  • Gotu kola ima svojstva protiv starenja jer smanjuje upalu kože. Ovo može sprečiti bore i druge vidljive znake starenja koji se često javljaju kao rezultat izlaganja suncu ili prirodnih procesa tokom vremena. Osim što sprečava nastanak bora, Gotu kola takođe pomaže da koža izgleda hidratizovanije i mlađe poboljšavajući proizvodnju kolagena. Poboljšana proizvodnja kolagena pomaže u zaštiti od oštećenja životne sredine usled zagađenja i usporava razvoj finih bora i opuštene kože. Anti-inflamatorni efekti Gotu kole sadrži hemikalije zvane triterpeni, koji imaju antiinflamatorne efekte i na površinskim slojevima i duboko u koži. To znači da antiinflamatorni efekti Gotu kole mogu takođe pomoći u sprečavanju znakova starenja.
  • Osim što ima niz prednosti za kožu, Gotu kola takođe ima efekat na podizanje raspoloženja. To je zato što je prirodni antidepresiv, što budimo iskreni, u poslednjih godinu dana svakom dobro dođe.

 

Sada kada znate sve o prednostima ovog sastojka za negu kože, potražite ekstrakt Gotu kole u ​​proizvodima koji se nude u našoj Gamarde prodavnici. Dopunjavanje rutine kremom Gotu kola dva puta dnevno trebalo bi da vam pomogne da vaša koža postane izuzetno mekana – a ako ne, onda je vreme da promenite svoje proizvode za negu kože, možda baš sa našom prirodnom i organskom kozmetikom bez dodatka hemikalija.

Pročitajte i …

Pratite nas na društvenim mrežama

PURE BEAUTY d.o.o.

– ovlašćeni uvoznik i distributer za Srbiju, BiH, Crnu Goru i Makedoniju

PIB: 113700012
Matični broj: 21915785