Sprej protiv parazita 250 ml

1.170,00 RSD

ZAPREMINA: 250 ml

SASTAV:
Aktivna materija: Hule essentielle de Lavande 0.15% (8m/m) (CAS n°8000-28-0), Geraniol 1%(m/m) (CAS n°106-24-1). Biocide TP18 ET 19.

SASTOJCI 99,9% biljnog porekla (isključujući vodu)

 • Etanol biljnog porekla
 • Geraniol
 • Organsko esencijalno ulje lavande
 • Organsko esencijalno ulje limuna

DOKAZANO EFIKASAN PROIZVOD

 • Specijalan aerosol za tekstil i krevete
 • Eliminiše trenutno i trajno – buve, moljce, grinje (larve i odrsle jedinke) i stenice
 • Eliminiše sa 100% učinkom grinje, buve, stenice i moljce za manje od jednog sata od aplikacije
 • 100% trenutna efikasnost (za manje od sat vremena) i dejstvo koje traje do 7 dana na grinje, 250 ml proizvoda je dovoljno za tretiranje 19m2 površine.
 • 100% trenutna i dugotrajna efikasnost do 48h na moljce na garderobi, 250 ml proizvoda je dovoljno za tretiranje 19m2 površine.
 • 100% trenutna i dugotrajna efikasnost i dejstvo koje traje do 7 dana na buve i stenice, 250 ml dovoljno za tretiranje površine 10 m2.
 • Testirano na pamuku, poliesteru, poliamidu i vuni.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 2821 Kategorija:

Opis

UČINAK:
Proizvod trenutno i trajno eliminiše buve, moljce, grinje (larve i odrasle jedinke) i kućne stenice na krevetima ili kućnom tekstilu.

UPOTREBA:
Dobro promućkati pre upotrebe, naprskati površinu koju želite da tretirate sa udaljenosti od 30 cm – 15 sekundi u slučaju moljaca i grinja, 30 sekundi u slučaju buva i stenica. Ostaviti da deluje 4 h, onda provetriti prostoriju. Za za tekstil koji je u direktnom kontaktu sa kožom oprati ili dobro usisati. Preporuka je da se tretira i garderoba drugih osoba koje žive u istom domaćinstvu. Tretirati uvek jedan po jedan komad odeće. Tretman ponoviti po potrebi.

NAMENA:
Proizvod namenjen da trenutno i trajno eliminiše buve, moljce, grinje ( larve i odrsle jedinke) i kućne stenice na krevetima ili kućnom tekstilu.

UPOZORENJE:
Ne prskati u prisustvu osetljivih osoba (dece mlađe od 3 godine, trudnica ili dojilja, osoba sa istorijom bolesti kao što su epilepsija ili poremećaj gubitka svesti, osoba koje su alergične na neki od sastojaka) i kućnih ljubimaca. Ne dozvoljavati im ulazak u prostoriju koja je tretirana dok ne prođe 60 min. Ne prskati u oči, na kožu ili sluzokožu. Ne prskati po namirnicama koje se koriste u ljudskoj ili životinjskoj ishrani. Visoko zapaljivo.može, izazvati ozbiljne iritacije oka. Može izazvati alergijske reakcije na koži. Štetno po vodene organizme popust ribica u akvarijumu. Držati van domašaja dece, ne približavati otvorenom plamenu, varnicama, izvoru toplote ili vrelih površina. Ne konzumirati cigarete u blizini proizvoda. Držati dobro zatvoreno. Ukoliko dođe do kontakta sa kožom – pažljivo isprati sapunom i vodom nekoliko minuta. Potražiti medisinsku pomoć u slučaju dodatne iritacije. Odložiti praznu ambalažu u skladu sa zakonskim propisima. Sadrži esencijalno ulje lavande, esencijalno ulje nane, esencijalno ulje slatke pomorandže, eucalyptol koji mogu prouzrokovati alergijske reakcije. Skladištiti na temperaturama od +15 do + 25°C. Biocide koristiti sa pažnjom. Ne koristiti ih na bilo koji drugi način sem na onaj koji je predviđen. Samo za spoljnu upotrebu.