Pročišćivač vazduha u spreju 250 ml

925,00 RSD

ZAPREMINA: 250 ml

SASTAV:
Aktivna materija Ethanol 66.9% (v/v) (CAS n°64-17-5), Hule essentielle de Lavande 0.67% (8m/m) (CAS n°8000-28-0), Hule essentielle de Menthe 0.2% (m/m) (CAS n°8006-90-4). Biocide TP2.

SASTOJCI 99,9% biljnog porekla (isključujući vodu)

 • Etanol biljnog porekla
 • Organsko esencijalno ulje lavande
 • Organsko esencijalno ulje nane
 • Organsko esencijalno ulje pomorandže
 • Ekstrakt organske ehinacee

DOKAZANO EFIKASAN PROIZVOD

 • Četvorostruko dejstvo – antivirusno (eliminiše 99.9% virusa, uključujući corona virus), baktericidno, fungicidno i antigljivično
 • Sredstvo za dezinfekciju u spreju
 • Pomaže održavanju zdrave i čiste okoline i vazduha
 • Pročišćava vazduh u zatvorenim prostorijama eliminišući viruse, bakterije, gljivice i buđ
 • Može se koristiti u svim prostorijama u kojima se živi
 • Biljnog mirisa, bez veštačkih mirisa

Na zalihama

Šifra proizvoda: 2820 Kategorija:

Opis

UČINAK:
Proizvod ima antivirusno, antigljivično i baktericidno dejstvo. Eliminiše 99,99% virusa uključujući corona virus. Pomaže održavanju zdrave i čiste okoline i vazduha. Pročišćava vazduh u zatvorenim prostorijama eliminišući viruse, bakterije, gljivice i buđ. Može se koristiti u svim prostorijama u kojima se živi.

UPOTREBA:
Dobro promućkati pre upotrebe, poodno za svakodnevnu upotrebu, za površinu od 10m2 dovoljno je do 5 puta pritisnuti sprej na 1 sekundu, ostaviti 30 min da deluje, a onda provetriti prostoriju, ponavljati po potrebi.

NAMENA:
Proizvod je namenjen svakodnevnoj dezinfekciji vazduha u životnom i random prostoru. Pročišćava vazduh u zatvorenim prostorijama eliminišući viruse, bakterije, gljivice i buđ. Može se koristiti u svim prostorijama u kojima se živi ili boravi.

UPOZORENJE:
Ne prskati u prisustvu osetljivih osoba (dece mlađe od 3 godine, trudnica ili dojilja, osoba sa istorijom bolesti kao što su epilepsija ili poremećaj gubitka svesti, osoba koje su alergične na neki od sastojaka) i kućnih ljubimaca. Ne dozvoljavati im ulazak u prostoriju koja je tretirana dok ne prođe 60 min. Ne prskati u oči, na kožu ili sluzokožu. Ne prskati po namirnicama koje se koriste u ljudskoj ili životinjskoj ishrani. Visoko zapaljivo, može izazvati ozbiljne povrede oka. Može izazvati alergijske reakcije na koži. Štetno po vodene organizme popust ribica u akvarijumu. Držati van domašaja dece, ne približavati otvorenom plamenu, varnicama, izvoru toplote ili vrelih površina. Ne konzumirati cigarete u blizini proizvoda. Držati dobro zatvoreno. Ukoliko dođe do kontakta sa kožom – pažljivo isprati sapunom i vodom nekoliko minuta. Potražiti medisinsku pomoć u slučaju dodatne iritacije. Odložiti praznu ambalažu u skladu sa zakonskim propisima. Sadrži esencijalno ulje lavande, esencijalno ulje nane, esencijalno ulje slatke pomorandže, eucalyptol koji mogu prouzrokovati alergijske reakcije. Skladištiti na temperaturama od +15 do + 25°C. biocide koristiti sa pažnjom. Ne koristiti ih na bilo koji drugi način sem na onaj koji je predviđen. Samo za spoljnu upotrebu.